Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV

Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV


para ADV

1. Klikoni në butonin "Depozitim" në këndin e sipërm djathtas.
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV
2. Zgjidhni vendin tuaj në seksionin “Сountry” dhe zgjidhni metodën “ADVcash”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV
3. Zgjidhni shumën për të depozituar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV
4. Do të ridrejtoheni te mënyra e pagesës Advcash, klikoni në butonin “Shko te pagesa”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV
5. Futni adresën e emailit, fjalëkalimin e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin “Identifikohu në Adv”.
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV

6. Zgjidhni monedhën e llogarisë suaj Advcash dhe klikoni në butonin "Vazhdo".
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV
7. Konfirmoni transferimin tuaj duke klikuar në butonin "Konfirmo".
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV
8. Konfirmimi i transaksionit tuaj do të dërgohet në emailin tuaj. Hapni kutinë tuaj të postës elektronike dhe konfirmoni atë në mënyrë që të përfundoni depozitimin.
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV
9.Pas konfirmimit do të merrni këtë mesazh për transaksionin e suksesshëm.
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV
10. Do të merrni detajet e pagesës së përfunduar.
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV
11. Konfirmimi i procesit të depozitimit tuaj do të jetë në faqen "Historiku i transaksioneve" në llogarinë tuaj.
Depozitoni fonde në Binomo përmes parave të gatshme ADV


Kreditimi i llogarisë përmes portofolit elektronik

Mund të përdorni gjithmonë një portofol elektronik për të kredituar llogarinë tuaj:

Globe Pay, Jeton, Fasapay, Webmoney, PerfectMoney, Payeer dhe të tjerë.

Pasi fondet të debitohen nga portofoli juaj elektronik dhe transferimi të konfirmohet nga sistemi i pagesave (SMS, njoftim push, etj.), ato zakonisht kreditohen menjëherë në llogari.

Ndonjëherë transferimi mund të zgjasë pak më shumë. Në këtë rast, ju lutemi mos harroni të kontrolloni statusin e pagesës suaj.
Thank you for rating.