Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash

Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash


ADV готовина

1.Кликнете на копчето „Депозит“ во горниот десен агол.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash
2. Изберете ја вашата земја во делот „Сountry“ и изберете метод „ADVcash“.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash
3. Изберете ја сумата за депонирање.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash
4. Ќе бидете пренасочени на начин на плаќање Advcash, кликнете на копчето „Оди на плаќање“.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash
5. Внесете ја адресата на е-пошта, лозинката на вашата сметка на Advcash и кликнете на копчето „Најави се во Adv“.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash

6. Изберете ја валутата на вашата сметка Advcash и кликнете на копчето „Продолжи“.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash
7. Потврдете го вашиот трансфер со кликнување на копчето „Потврди“.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash
8. Потврдата за вашата трансакција ќе биде испратена на вашата е-пошта. Отворете го вашето поле за е-пошта и потврдете го за да го завршите депозитот.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash
9.По потврдата ќе ја добиете оваа порака за успешната трансакција.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash
10. Ќе ги добиете деталите за извршеното плаќање.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash
11. Потврдата за процесот на депозит ќе биде на страницата „Историја на трансакции“ во вашата сметка.
Депонирајте средства во Binomo преку ADV Cash


Кредитирање на сметка преку електронски паричник

Секогаш можете да користите електронски паричник за кредитирање на вашата сметка:

Globe Pay, Jeton, Fasapay, Webmoney, PerfectMoney, Payeer и други.

Откако средствата се дебитираат од вашиот електронски паричник и трансферот ќе биде потврден од системот за плаќање (SMS, push notification итн.), тие обично веднаш се кредитираат на сметката.

Понекогаш трансферот може да потрае малку подолго. Во тој случај, не заборавајте да го проверите статусот на вашата уплата.
Thank you for rating.