Si të tregtoni në Binomo për fillestarët
Tutoriale

Si të tregtoni në Binomo për fillestarët

Nëse jeni i ri në Binomo, sigurohuni që të vizitoni blogun tonë - udhëzuesi juaj i vetëm për të mësuar gjithçka rreth Binomo. Ne ju përcjellim hap pas hapi se si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë tuaj Binomo, të depozitoni fonde, të hapni një tregti në këtë treg dhe të tërhiqni fondet tuaja në Binomo duke ndjekur këto hapa: