Како да тргувате во Binomo за почетници
Упатства

Како да тргувате во Binomo за почетници

Ако сте нови во Binomo, посетете го нашиот блог - вашиот едношалтерски водич за да дознаете сè за Binomo. Ве водиме чекор-по-чекор за тоа како да ја регистрирате и потврдите вашата сметка на Binomo, да депонирате средства, да отворите трговија на овој пазар и да ги повлечете вашите средства на Binomo следејќи ги овие чекори:
Како да се најавите и да ја потврдите сметката во Binomo
Упатства

Како да се најавите и да ја потврдите сметката во Binomo

Најавете се на вашата сметка на Binomo и потврдете ги основните информации за вашата сметка. Погрижете се да ја заштитите вашата сметка на Binomo - додека правиме се за да ја одржиме вашата сметка безбедна, вие исто така имате моќ да ја зголемите безбедноста на вашата сметка на Binomo.
Како да се повлечете и да направите депозит во Binomo
Упатства

Како да се повлечете и да направите депозит во Binomo

Во Binomo, ние се стремиме да ви понудиме доволно опции за да можете да вршите трансакции како што сакате. Ние исто така нудиме широк спектар на начини на плаќање специфични за вашата земја и брзо време на обработка на трансакциите.